Hypotéky v Green Atrium a vybrané benefity pre klientov

3 minúty čítania

Každý projekt má v rámci svojej výstavby isté etapy a míľníky. Medzi tie najdôležitejšie patrí určite stavebné povolenie a spustenie predaja. Každopádne netreba zabúdať ani na „menšie“ míľníky, ktoré sú však veľmi dôležité pre napredovanie projektu ako takého. Existuje veľa cieľov a míľníkov, ktoré pre bežného spotrebiteľa na prvý pohľad nemajú až takú dôležitú úlohu, avšak opak je pravdou.

Medzi jeden z dôležitých bodov výstavby je získanie financujúceho partnera, a teda banky, ktorá financuje výstavbu projektu. Tento míľník býva dôležitý z pohľadu výstavby ako takej. Vďaka financujúcej banke je stavba a projekt pod „drobnohľadom“ viacerých inštitúcií, ktoré strážia či už termíny, ale aj výstavbu. Dôležitou informáciou pre spotrebiteľa teda je, že projekt je hodnoverný, a je to aj garanciou dokončenia výstavby ako takej.

Hypotekárne financovanie bytov v bankách a benefity projektu GREEN ATRIUM

Mnoho klientov však zaujíma aj druhá stránka financovania projektu, a to je hypotekárne financovanie, t.z. ako prebieha proces nákupu nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru na nehnuteľnosť, ktorá je de facto vo výstavbe. Samozrejme, tejto téme sa venujeme taktiež, a preto sme nastavili projekt vo všetkých veľkých bankových domoch.

To znamená, že banky v ktorých je náš projekt nastavený, akceptujú budúcu hodnotu nehnuteľnosti, popredu si byty prostredníctvom svojich znalcov „ocenili“, a akceptovali podmienky, za ktorých sa byt nadobúda, mimo iné aj zmluvné vzťahy, ktoré s klientom uzatvárame.

Podobný článok: Green Atrium Ružinov – tá najlepšia lokalita pre život

V praxi to znamená, že klient si môže hypotéku na svoje bývanie riešiť už v tejto fáze nákupu, pretože banky mu teraz schválené podmienky držia až do kolaudácie projektu.

Medzi hlavné benefity kúpy bytu v projekte GREEN ATRIUM prostredníctvom partnerských bánk patrí:

  • odpustenie poplatku za spracovanie úveru,
  • absencia znaleckého posudku – banky si byty už ocenili interne, t.z. upúšťa sa od znaleckého posudku,
  • výška financovania nehnuteľnosti až do 90% obstarávacej ceny,
  • a ďalšie iné výhody, ktoré sa líšia od banky k banke

Každá banka momentálne ponúka rôzne benefity pre svojich klientov, ktoré Vám radi predstavíme a zhrnieme na osobnom stretnutí u nás, kde Vám vysvetlíme celý nákupný proces tak, aby bol pre Vás zrozumiteľný a čo najjednoduchší. Náš hypotekárny špecialista je pripravený sa Vám venovať, a nájsť pre Vás ideálnu kombináciu financovania pre Váš budúci byt.

V rámci zjednodušenia procesu nákupu sa objavuje množstvo otázok na ktoré sme pripravení odpovedať, a budeme sa tešiť na Vašu návštevu. Nečakajte a kontaktujte našu kolegyňu Beátu Šimonekovú.

greenatrium-blured

Tomáš Kríž

Sales & Engineering
+421 911 525 496
tomas.kriz@haberl.sk

Mohlo by Vás zaujímať

Zdieľajte tento článok

Počkajte, ešte nechoďte 👋

Vieme, že rozhodovanie nie je ľahké. Potrebujete určite viac informácii alebo stretnutie.

Zavoláme Vám

Radi zodpovieme Vaše otázky